Heb jij momenteel geen baan en vind je het moeilijk om werk te vinden? Road2Work helpt je om een nieuwe weg te vinden en weer écht het verschil te kunnen maken. Wij bieden je gelijk vanaf dag één werk als opstap in de zoektocht naar een baan die past bij waar jij goed in bent en wat je leuk vindt.

 

We bieden je een leerzame werkplek in een duurzame recycling-omgeving mét eventueel begeleiding van een werkleider of jobcoach; wat jij fijn vindt. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen weer plezier hebt in je werk, maar ook structuur krijgt in je dagelijkse leven.

Waarom werken bij Road2Work?

Werk dat bij je past: Bij Road2Work zoeken we naar werk dat aansluit bij jouw kwaliteiten en interesses. We geloven dat iedereen het beste presteert en het meeste plezier heeft in werk dat past bij wie ze zijn.

Begeleiding op maat: We begrijpen dat de overgang naar een nieuwe baan soms uitdagend kan zijn. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding op de werkvloer. Onze coaches staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen en te helpen groeien.

Plezier en structuur: Werkloos zijn kan een gevoel van doelloosheid en gebrek aan structuur met zich meebrengen. Bij Road2Work zorgen we ervoor dat je weer plezier en structuur in je leven krijgt. Elke dag opnieuw.

Maak het verschil: Door te werken bij Road2Work maak je het verschil. Ons bedrijf speelt met recycling en verwerking een belangrijke rol in de circulaire economie en door bij ons aan de slag te gaan, draag je direct bij aan de groei en ontwikkeling van de regio, én aan een betere wereld.

Direct aanmelden voor een werk- en leerplek?

Wil jij je direct aanmelden voor een werk- en leerplek bij Road2Work@Dar in Nijmegen? Klik dan op de knop hieronder om het aanmeldformulier te openen.
Ik wil mijzelf direct aanmelden

Blijf op de hoogte van nieuwe werk-en leerplekken

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuwe en beschikbare werk- en leerplekken? Laat dan hier je mailadres achter!