Road2Work bereidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor op een baan in het reguliere bedrijfsleven. Dit doen we met persoonlijke aandacht voor de kandidaat en door het simuleren van een normale werkomgeving. Door het bieden van leer- en werkplekken werken onze re-integratie kandidaten aan onder andere arbeidsritme, arbeidsethos en diverse arbeidsvaardigheden. Altijd onder begeleiding van onze jobcoaches en werkleiders, waardoor we al jaren hele mooie resultaten boeken.

Ons verhaal

In 2009 ontstonden boven een oude wasmachine de allereerste ideeën van wat nu Road2Work is. Na maanden van voorbereiding en inspanning waren we in 2012 klaar om het eerste elektronische afval te ontvangen. “Maar Erik, waarom begin je met jouw groene achtergrond in het elektronische afval?” Deze vraag werd door velen gesteld. Lees hier hoe het verder ging!

Lees meer

Gedeelde visie

Road2Work heeft één gezamenlijke visie: mensen begeleiden van werkloos naar werkzaam. Om deze visie na te streven, krijgen we hulp van verschillende bedrijven en partners waarmee we al jaren samenwerken. Wij ontnemen de zorg van bedrijven door de eerste stappen van re-integranten onder begeleiding van ervaren jobcoaches en werkleiders bij Road2Work uit te voeren en zo de kans op succesvolle re-integratie in het bedrijfsleven te vergroten.

Lees meer

Resultaten

Road2Work is actief op het snijvlak van twee belangrijke maatschappelijke thema’s: recycling en re-integratie. Onze hoge recycling- resultaten worden gerealiseerd dankzij de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én onze toegewijde werkleiders en jobcoaches. Maar onze belangrijkste resultaten zijn de resultaten die we behalen met re-integratie: want het zijn de mensen achter de cijfers die tellen.

Lees meer

Partners

Road2Work werkt nauw samen met verschillende partners waaronder gemeenten, instanties en verwerkers. Ook partner worden van Road2Work? Neem contact met ons op.

Lees meer Contact opnemen