Road2Work bereidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor op een baan in het reguliere bedrijfsleven. Dit doen we met persoonlijke aandacht voor de kandidaat en door het simuleren van een normale werkomgeving. Door het bieden van leer- en werkplekken werken onze re-integratie kandidaten aan onder andere arbeidsritme, arbeidsethos en diverse arbeidsvaardigheden. Altijd onder begeleiding van onze jobcoaches en werkleiders, waardoor we al jaren hele mooie resultaten boeken.

Chauffeur (regio Ede)

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je Nederland doorkruist en verschillende spullen aflevert en ophaalt? Ga aan de slag als Chauffeur bij Road2Work. Met een rijbewijs BE kan je direct beginnen!

Vacature Chauffeur (regio Ede)

Productieleider Dalfsen

We zijn op zoek naar een productieleider die gedrag van medewerkers begrijpt en processen kan begeleiden. Je sluit aan bij mensen, maakt verbinding en zet mensen in beweging. Is dit op jou van toepassing? Solliciteer dan op deze functie bij Road2Work in Dalfsen!

Vacature Productieleider Dalfsen

Medewerker schoonmaak Ede

Wil jij er verantwoordelijk voor zijn dat onze locatie in Ede er netjes uit ziet? Solliciteer dan op deze functie!

Vacature Medewerker schoonmaak Ede

Algemeen medewerker recycling Nijmegen

Wil je ook meehelpen om afval te verminderen en grondstoffen te hergebruiken en woon je in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan op deze functie bij Road2Work@Dar Nijmegen.

Vacature algemeen medewerker recycling Nijmegen

Algemeen medewerker recycling Dalfsen

Wil je ook meehelpen om afval te verminderen en grondstoffen te hergebruiken en woon je in de omgeving van Dalfsen? Solliciteer dan op deze functie!

Vacature algemeen medewerker recycling Dalfsen

Algemeen medewerker recycling Ede

Wil je ook meehelpen om afval te verminderen en grondstoffen te hergebruiken en woon je in de omgeving van Ede? Solliciteer dan op deze functie!

Vacature algemeen medewerker recycling Ede