Road2Work bereidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor op een baan in het reguliere bedrijfsleven. Dit doen we met persoonlijke aandacht voor de kandidaat en door het simuleren van een normale werkomgeving. Door het bieden van leer- en werkplekken werken onze re-integratie kandidaten aan onder andere arbeidsritme, arbeidsethos en diverse arbeidsvaardigheden. Altijd onder begeleiding van onze jobcoaches en werkleiders, waardoor we al jaren hele mooie resultaten boeken.

Werkleider (meewerkend) Nijmegen

Wil jij impact maken in een sociale werkomgeving, werken daar waar een dag nooit hetzelfde is en woon je in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan op deze functie bij Road2Work @Dar Nijmegen.

Vacature werkleider Nijmegen

Medewerker demontage Nijmegen

Wil je ook meehelpen om afval te verminderen en grondstoffen te hergebruiken en woon je in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan op deze functie bij Road2Work @Dar.

Vacature medewerker demontage Nijmegen

Medewerker demontage Dalfsen

Wil je ook meehelpen om afval te verminderen en grondstoffen te hergebruiken en woon je in de omgeving van Dalfsen? Solliciteer dan op deze functie!

Vacature medewerker demontage Dalfsen

Medewerker demontage Ede

Wil je ook meehelpen om afval te verminderen en grondstoffen te hergebruiken en woon je in de omgeving van Ede? Solliciteer dan op deze functie!

Vacature medewerker demontage Ede