Road2Work bereidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor op een baan in het reguliere bedrijfsleven. Dit doen we met persoonlijke aandacht voor de kandidaat en door het simuleren van een normale werkomgeving. Door het bieden van leer- en werkplekken werken onze re-integratie kandidaten aan onder andere arbeidsritme, arbeidsethos en diverse arbeidsvaardigheden. Altijd onder begeleiding van onze jobcoaches en werkleiders, waardoor we al jaren hele mooie resultaten boeken.

1e medewerker Ede

Kun jij onze verwerkers ondersteuning bieden wanneer ze dat nodig hebben en ervoor zorgen dat ze de werkzaamheden naar tevredenheid uitvoeren? Woon je in de omgeving van Ede? Solliciteer dan op deze functie bij Road2Re-use in Ede

Vacature 1e medewerker Ede

Algemeen medewerker recycling Nijmegen

Wil je ook meehelpen om afval te verminderen en grondstoffen te hergebruiken en woon je in de omgeving van Nijmegen? Solliciteer dan op deze functie bij Road2Work@Dar Nijmegen.

Vacature algemeen medewerker recycling Nijmegen

Algemeen medewerker recycling Dalfsen

Wil je ook meehelpen om afval te verminderen en grondstoffen te hergebruiken en woon je in de omgeving van Dalfsen? Solliciteer dan op deze functie!

Vacature algemeen medewerker recycling Dalfsen

Algemeen medewerker recycling Ede

Wil je ook meehelpen om afval te verminderen en grondstoffen te hergebruiken en woon je in de omgeving van Ede? Solliciteer dan op deze functie!

Vacature algemeen medewerker recycling Ede