Road2Work is een bedrijf dat zich tot doel stelt om mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, een kans te bieden om weer te integreren in het arbeidsproces. Road2Work is actief op het snijvlak van twee maatschappelijke thema’s: re-integratie van langdurig werklozen en duurzame recycling. Wij maken dit mogelijk door het sorteren, demonteren en hergebruiken van elektronisch afval.

Vacature algemeen medewerker recycling Dalfsen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leeghalen van de inzamelcontainers. Het sorteren en demonteren van (kleine) elektrische en elektronische apparatuur, waaronder het verwijderen van batterijen. Verder ben je bezig met het uitpakken van retour gekomen goederen. Wasmachines worden ontdaan van stoorstoffen. Onder andere glas, beton, hout en de condensator worden uit de machine gehaald. Al het materiaal wordt gescheiden. Computers worden geheel gedemonteerd, zodat vrijwel alle grondstoffen kunnen worden hergebruikt. Je werkt zelfstandig en in teamverband. Wil je ook meehelpen om afval te verminderen en grondstoffen te hergebruiken, solliciteer dan op deze functie!

 

Wij vragen van jou:

  • Je bent gemotiveerd en betrouwbaar
  • Je bent tijdelijk of voor langere tijd beschikbaar

 

Wij bieden jou:

  • Een baan met impact in een sociale omgeving
  • Fulltime of parttime werkweek (in overleg)
  • De mogelijkheid om bij gebleken geschiktheid opgeleid te worden tot heftruckchauffeur
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen

Solliciteren?

Als je interesse is gewekt, kun je solliciteren door je motivatie en cv op te sturen naar werkenbij@road2work.info. Wil je eerst meer weten? Neem dan telefonisch contact op via tel: +316- 100 92 975.

Verstuur direct een e-mail