Road2Work is een bedrijf dat zich tot doel stelt om mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, een kans te bieden om weer te integreren in het arbeidsproces. Road2Work is actief op het snijvlak van twee maatschappelijke thema’s: re-integratie van langdurig werklozen en duurzame recycling. Wij maken dit mogelijk door het sorteren, demonteren en hergebruiken van elektronisch afval.

 

Road2Work biedt een reguliere werkomgeving aan, zoals ieder ander commercieel bedrijf. Zo hebben wij gebruikelijke werk- en pauzetijden en betalen wij salaris. Het verschil is dat onze productieleiders de kandidaten op hun werkplek begeleiden in de transitie van werkloos naar betaald werk. Juist dit belangrijke onderdeel is veelal niet beschikbaar bij ieder ander commercieel bedrijf.

 

Vacature Productieleider

Functieomschrijving

Als productieleider ben jij verantwoordelijk voor het effectief aansturen van werkzaamheden. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door zowel reguliere medewerkers als re-integratiekandidaten en stagiaires. Bij het behalen van alle productiedoelstellingen staat kwaliteit en kwantiteit centraal. Met jouw mensgerichte aanpak inspireer en motiveer je medewerkers om gezamenlijke doelstellingen te bereiken. Naast het begeleiden van kandidaten in de transitie naar betaald werk, ben je actief aanwezig op de werkvloer en bied je ondersteuning.

Het werken met mensen is jouw passie, en je vindt het belangrijk om hen te enthousiasmeren, stimuleren en informeren. Gezien het belang van begeleiding op de werkvloer, werk je nauw samen met jobcoaches om de voortgang te bespreken. Ook het uitvoeren van administratieve taken, zoals urenregistratie en afvalbeheer, behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Als productieleider rapporteer je regelmatig over jouw werkzaamheden aan de bedrijfsleider.

Bij ons kun je rekenen op een uitdagende rol als productieleider, waarin je jouw leiderschapskwaliteiten en passie voor mensgerichte aansturing kunt benutten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan ons succesvolle team.

 

Wij vragen van jou:

We zijn op zoek naar een productieleider die gedrag van medewerkers begrijpt en processen kan begeleiden. Je sluit aan bij mensen, maakt verbinding en zet mensen in beweging.

 • Een hart voor mensen
 • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding
 • Je hebt affiniteit met elektronische producten
 • Je bent administratief goed onderlegd en kunt dit nauwkeurig verwerken
 • Je bent praktisch ingesteld en kunt dit in de uitvoering ook goed toepassen
 • Beschikbaar voor 32- 40 uur per week
 • Je bent in bezit van rijbewijs B

 

Wij bieden jou:

Allereerst een baan met een sociale impact in een sociale onderneming. Road2Work staat nooit stil en je krijgt dan ook de kans om mee te liften in de groei van de onderneming. Wij bieden een werkplek waar een positief werkklimaat heerst, wat jou als productieleider elke dag met een lach naar je werk kan brengen.

Daarnaast bieden wij je:

 • Een salaris tussen de € 2.521,- en € 3.304,- bruto per maand
 • Een informele werksfeer waarin hard wordt gewerkt, maar met veel plezier
 • Reiskostenvergoeding
 • Een baan met veel flexibiliteit

Solliciteren?

Als je interesse gewekt is dan kun je solliciteren door je cv en motivatie op te sturen naar werkenbij@road2work.info ter attentie van Sanne Brundel.

Nieuwsgierig en wil je meer weten? Dan kun je appen of bellen met de werkleider in Dalfsen via tel: 06-100 92 975, of bezoek onze website en LinkedIn-pagina

Verstuur direct een e-mail