Road2Work biedt een leer- en werkplaats aan voor re-integratiekandidaten. Onze jobcoaches en werkleiders begeleiden onze kandidaten van werkloos naar werkzaam. Naast het begeleiden, motiveren onze professionals het maken van de stap richting betaald werk.

 

Een normale situatie simuleren

Road2Work biedt een normale werkomgeving aan, zoals ieder ander commercieel bedrijf. Zo bieden wij normale werk- en pauzetijden en betalen wij salaris. Het verschil is dat onze werkleiders de kandidaten op hun werkplek begeleiden in de transitie van werkloos naar betaald werk. Juist dit belangrijke onderdeel is veelal niet beschikbaar bij ieder ander commercieel bedrijf.

 

Onze kracht

De kracht van Road2Work is de kandidaten de wil om te werken bij te brengen of terug te laten krijgen. Dit doen we met onze professionele aanpak en ervaren groep mensen. Het team van Road2Work gaat verder waar andere jobcoaches stoppen.

De wil om te werken bijbrengen of terugkrijgen

Road2Work stopt pas als een kandidaat langere tijd naar tevredenheid van medewerker én werkgever aan het werk is. Daarbij kunnen medewerkers altijd terugvallen op Road2Work, ook als het niet loopt zoals gehoopt. Denk hierbij aan een terugval of ontslag.

Road2Work voor iedereen

Welke type profiel de kandidaat ook heeft en hoe groot zijn of haar achterstand tot de arbeidsmarkt ook is, iedere kandidaat kan op een geschikt niveau instromen. Gedurende het traject zijn er voldoende mogelijkheden om onder professionele begeleiding door te stromen naar uitdagendere werkzaamheden, zowel op individueel niveau als in groepsverband. Meer informatie hierover ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Ondersteuning bij re-integratie

Iedere organisatie loopt wel eens rond met vraagstukken omtrent re-integratie. Om meerdere redenen is het uitvallen van medewerkers mogelijk, waardoor ze de normale werkzaamheden niet kunnen uitvoeren. De meeste bedrijven beschikken dan niet over alternatieve werkzaamheden en juist daarmee kunnen wij helpen.

Road2Work biedt medewerkers die goed zijn voorbereid op de banenmarkt en uitstekende hulp krijgen. We leren de re-integranten veilig en netjes werken, leiding accepteren, samenwerken, omgaan met werkritme en arbeidsethos. Medewerkers kunnen snel aan de slag omdat papierwerk en administratieve rompslomp al uit handen is genomen door onze partner, Road4Work. Doordat Road2Work veel waarde hecht aan het re-integratie traject van een kandidaat, zijn wij onderscheidend ten opzichte van traditionele arbeidsbureaus waar volumes belangrijk zijn, met alle risico’s van dien.

Direct contact opnemen