Samen bieden wij gelijke kansen voor iedereen. Bij Road4Work nemen we drempels weg om de afstand tot de arbeidsmarkt voor kandidaten zo klein mogelijk te maken. In een stimulerende omgeving met gelijkgestemden helpen wij kandidaten niet alleen uit een eventueel sociaal isolement, maar helpen wij hen ook hun motivatie, eigenwaarde, zelfvertrouwen en werkplezier weer terug te vinden.

 

Zonder drempels naar
betaald werk

Re-integratie stopt niet bij het vinden van een baan. Dus wij ook niet. Vooral in de eerste drie maanden na plaatsing is de juiste begeleiding van werknemer en werkgever of werkleiding de basis voor een succesvolle plaatsing. Road4Work blijft haar kandidaten gedurende dit gehele traject begeleiden, dát is het recept voor een succesvolle re-integratie.

 

De kracht van Road4Work is het wegnemen van drempels in de weg naar werk, dat is waar wij voor staan! Zo bieden we uitkomst aan werknemers, werkgevers, gemeenten en overheden. We kunnen je helpen als je werkt zoekt, ook zonder ervaring of opleiding. Ben jij een werkgever en vind jij sociaal ondernemen belangrijk? Ook dan bieden we uitkomst en nemen we eventuele risico’s uit handen. Road4Work helpt met een bewezen, doeltreffende aanpak mensen die willen werken aan betaald werk.

Road4Work is een samenwerking tussen bedrijven met meer dan 20 jaar ervaring in het sociale domein. Binnen Road4Work is er een bundeling van specialismen waardoor we, in elke fase van de ‘carrière’ van de medewerker, snel in kunnen spelen op verandering. Interesse en betrokken bij de doelgroep. Het benutten van talenten door het bieden van een baan. Het wegnemen van drempels in de weg naar werk. Dat is waar wij voor staan. Wij werken met de expertise van uitzenden en het begrijpen van wat het bedrijfsleven nodig heeft, in combinatie met de kennis van de verschillende doelgroepen. Deze kennis en ervaring vloeit voort uit de bundeling van krachten van Concerned en Road2Work. En dit blijkt de juiste mix.

 

 

 

Hoofdkantoor:
Road4Work B.V.
Kade 5b
6718 XG Ede

0341 – 743 607
info@road4work.nl

Meer informatie?
Bezoek de website van Road4Work

De mensen achter Road4Work

Erik Schalk
Directeur
e.schalk@road2work.info
Eric Molenberg
Re-integratie professional
e.molenberg@r2wnl.nl
Paula de Zwaan
Jobcoach en TMA Professional
Ellen Frielink
Jobcoach
Trea Pluister
Jobcoach
Elisabeth Creteer
Jobcoach en leefstijlcoach
Evelien Kersten
Jobcoach
Koen Go
Jobcoach