Bekijk of bezoek een van onze demontagelocaties. Op meerdere locaties in het land verwerken wij e-waste en begeleidt Road2Work mensen terug naar de arbeidsmarkt.

 

Road2Work Ede

Op locatie Ede verwerken we per jaar 300 ton laptops en werken we met circa 34 mensen. Locatie Ede is onze centrale locatie waar het ooit begon en wat nog steeds het vliegwiel is.

Bekijk locatie

Road2Re-use

Road2Re-use biedt de markt gebruikte onderdelen die nog een tweede leven verdienen. Via de retail vinden de producten die geschikt zijn voor hergebruik hun weg terug naar de consument en kunnen door hen opnieuw worden gebruikt.

Bekijk locatie

Road2Work IJssel-Vecht

Op locatie IJssel-Vecht staat de demontage van groot witgoed centraal. Jaarlijks demonteren we daar ruim 30.000 stuks wasmachines en vaatwassers.

Bekijk locatie

Road2Work@Dar Nijmegen

Op locatie Nijmegen wordt al het e-waste van de regio Arnhem en Nijmegen verwerkt. Dit zijn gemiddeld 10 containers per dag vol met e-waste. Jaarlijks is dat ongeveer 20 kilometer aan vrachtwagens met containers vol e-waste achter elkaar.

Bekijk locatie

Road2Work Compu-All

Op onze locatie in Kampen werken we samen met Philadelphia onder de naam Compu-All. Op deze locatie zijn 15 mensen op een dagactiviteitencentrum bezig met demontage van onder andere routers. Jaarlijks demonteren zij tot wel 50.000 routers.

Bekijk locatie

OPEN-AREA-Omrin-Road2Work

Met OPEN-AREA-Omrin-Road2Work hebben we een speciale samenwerking in Emmen: deze locatie draait zelfstandig en wordt begeleid door Road2Work. Hier verwerkt het team circa 25.000 stuks PC’s per jaar en in totaal 250 ton aan e-waste.

Bekijk locatie